Eigenaar & & Senior Stylist •

Louis Contreras

Louis Contreras is een erkende professionele kapper met een indrukwekkende carrière van meer dan 25 jaar in de industrie. Geboren in San Cristóbal, ontdekte Louis al op jonge leeftijd zijn passie voor het kappersvak en besloot hij er zijn carrière van te maken.

Gedurende zijn loopbaan heeft Louis op verschillende plaatsen over de hele wereld gewerkt, waaronder Curaçao, India, Florida en Europa. Deze ervaringen hebben hem in staat gesteld om uitgebreide kennis op te doen over de nieuwste trends en technieken in de kapperswereld, evenals vertrouwd te raken met verschillende stijlen en culturen.

In oktober 2018 zette Louis een belangrijke stap in zijn carrière door zijn eigen bedrijf op te richten. Zijn schoonheidssalon is al snel een referentiepunt geworden voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige diensten en uitzonderlijke resultaten. Een van de hoogtepunten van zijn aanbod is zijn specialisatie in haarsnitten met behulp van de gepatenteerde Curlsys-techniek, een exclusieve techniek waarvoor slechts een kleine groep salons als geregistreerde en gecertificeerde meesters geldt.

Naast zijn ervaring met haarsnitten, is Louis ook een expert in chemische behandelingen voor het haar, zoals kleuringen, permanenten en ontkrullen. Hij blijft voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de kapperswereld en is voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en technieken om zijn klanten vooruitstrevende resultaten te bieden.

Als onderdeel van zijn toewijding aan excellentie werkt Louis met exclusieve merken zoals Oolaboo, Noir, Glynt, HH Simonsen en Oway. Deze merken staan voor de kwaliteit en zorg waar Louis naar streeft bij elk van zijn diensten.

Om een gepersonaliseerde en hoogwaardige ervaring te garanderen, geeft Louis de voorkeur aan het werken op afspraak. Indien zijn agenda het toelaat, is hij echter bereid om extra klanten te ontvangen, afhankelijk van het soort behandeling dat gewenst is.

De passie van Louis Contreras voor het kappersvak en zijn toewijding om uitzonderlijke resultaten te leveren, hebben van hem een zeer gevraagde en gerespecteerde kapper in de branche gemaakt. Zijn vermogen om innovatieve technieken te combineren met een persoonlijke benadering heeft een blijvende indruk achtergelaten bij elk van zijn klanten, die op hem vertrouwen om hun schoonheid te verbeteren en hun unieke stijl te benadrukken.