De Salon

In oktober 2018 heb ik een grote stap gezet om mijn eigen bedrijf te openen. Het kostte een paar maanden om het om te vormen tot een moderne industriële chique ruimte. Hier verwelkomen we iedereen die een ontspannende maar professionele kapperservaring wil. Genietend van een goede koffie, een leuk tijdschrift en onze bekende bloemstukken… Een fijn moment voor jezelf! Het team

Onze Visie

Met inachtneming van het feit dat haar een levend materiaal is dat wordt beïnvloed door veel interne en externe factoren, zijn er veel dingen om rekening mee te houden bij het benaderen van een nieuw kapsel. Het is duidelijk dat educatie, innovatie, continuïteit, toewijding en passie voor ons werk de beste sleutel zijn om ons te helpen de beste service en resultaten voor jou te bieden. We streven ernaar om een gepersonaliseerde en unieke stijl te creëren voor elke individuele klant, zodat je je uniek voelt.

Onze Collaborateurs

Het selecteren van gereedschap of werkmateriaal is een introspectief en zorgvuldig proces, aangezien deze elementen moeten voldoen aan vereisten die overeenkomen met het concept van onze salon, zoals ethiek, kwaliteit, innovatie, resultaat, componenten die ons helpen om de beste service aan onze klanten te bieden.
Deze merken zijn

Look Feel  your best

© Copyright 2024