Curlsys

De Curlsys haartechniek is een knipmethode die wordt gebruikt om krullen te creëren en het haar op een natuurlijke manier vorm te geven. Het is ontwikkeld door Brian McLean en is gebaseerd op het idee om het haar in individuele plukjes te knippen in plaats van grotere secties.

De Curlsys-techniek maakt gebruik van speciale scharen die ontworpen zijn om het haar onder een hoek en op verschillende lengtes te knippen. Dit creëert interne lagen en helpt bij het definiëren van de natuurlijke krullen van het haar, waardoor elke pluk afzonderlijk kan bewegen.

De Curlsys-knipbeurt is geschikt voor verschillende haartypes, waaronder krullend, golvend en steil haar. Het helpt ongewenst volume te verminderen, het driehoekseffect te elimineren en zorgt voor een meer gebalanceerde en gedefinieerde uitstraling.

Vern De Intelligent scharen

De leden van de onderzoeksgroep hebben jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie, wat de onderzoeksgroep een van Vern’s trots maakt. Elk lid van de onderzoeksgroep begrijpt wat de klant nodig heeft en weet dat voor het creëren van een kunstwerk niet alleen techniek belangrijk is, maar ook de juiste gereedschappen essentieel zijn.

Een knipbeurt met beide handen kan een perfect en symmetrisch kapsel creëren. Een contrastrijk kapsel kan indruk maken op veel mensen en de aandacht trekken. Dit is de geest van de Vern Beauty Academy, die al zo lang bestaat.

Mijn doel is om klanten een perfecte knipbeurt te bieden. Vern stelt me in staat om verschillende technieken te ontwikkelen, waardoor het gemakkelijker wordt om telkens een hoger niveau van perfectie te bereiken.

multiintelligent scissors

Colorimetrie

Kleurmetingstechnieken, ook wel bekend als colorimetrie haar technieken, zijn methoden die worden gebruikt in de kappersindustrie om de haarkleur te analyseren, te meten en aan te passen. Deze technieken helpen kappers om de gewenste haarkleur te bereiken en te zorgen voor consistentie bij het kleuren van het haar.

Hier zijn enkele veelvoorkomende colorimetrie haar technieken:

  1. Kleuranalyse
  2. Kleurmeting
  3. Kleurtheorie
  4. Haarverlichting
  5. Kleurtoepassing

Desrriz

Japanse haarontspanning is een chemische behandeling die we gebruiken om het haar permanent steil te maken. In tegenstelling tot andere tijdelijke methoden, herstructureert deze procedure de natuurlijke vorm van het haar, waardoor het langdurig steil blijft.

Het proces omvat het aanbrengen van een speciaal chemisch product op het haar, dat de keratinebindingen ontspant en het haar vervormbaar maakt. Vervolgens gebruiken we stylingtools en brengen we warmte aan om het haar steil te maken en de nieuwe vorm te fixeren. Daarna neutraliseren we het chemische product en brengen we een conditioner aan om het haar zacht en gezond te houden.

Het is belangrijk op te merken dat Japanse haarontspanning langdurige resultaten heeft, meestal zes maanden tot een jaar, afhankelijk van de haargroei. Het is echter noodzakelijk om het haar na de behandeling goed te verzorgen en te onderhouden. We raden aan om frequent wassen te vermijden, producten met sulfaten en natriumchloride te vermijden en het haar te beschermen tegen overmatige hitte en UV-stralen

Permanente

SUPERCURL® is een innovatief concept voor permanente golven en styling, een meesterlijke creatie van de gerenommeerde Brian McLean.

Deze revolutionaire techniek maakt gebruik van de natuurlijke eigenschappen van het haar om een dynamische beweging te creëren, resulterend in golven, volume en krullen die er verrassend natuurlijk uitzien. Het biedt stylisten en industriële bedrijven een platform dat hun creatieve individualiteit bevordert, waardoor ze trendy en vooruitstrevende looks kunnen ondersteunen en creëren.

De krul verheerlijkend, verklaart SUPERCURL®: Lang leve de krul!

Braziliaanse keratine

Is een haarbehandeling die wordt gebruikt om het haar steil en glad te maken. Het is vooral populair in Brazilië en heeft zich verspreid naar andere landen vanwege de effectieve resultaten.

Keratine is een vezelige proteïne die van nature voorkomt in het haar, de huid en de nagels. Het is verantwoordelijk voor de sterkte en structuur van het haar. Factoren zoals hitte, chemicaliën en milieuschade kunnen de keratine echter verzwakken, wat resulteert in broos, beschadigd haar dat vatbaar is voor pluizen.

Bij de Braziliaanse keratinebehandeling wordt een oplossing met keratine en andere voedende ingrediënten op het haar aangebracht. De oplossing wordt vervolgens in het haar verzegeld met hitte, meestal met een stijltang. De hitte helpt de keratine zich aan het haar te hechten en het te verzegelen, wat resulteert in gladder, zachter en beter handelbaar haar.

Haar extensions

Toen ik jaren geleden begon met het werken met haarextension, gebruikte ik Great Lengths. Destijds was dit het meest geavanceerde en gerenommeerde merk. Natuurlijk hanteren ze nog steeds hun standaarden op het gebied van kwaliteit en innovatie, maar net als andere aspecten in onze kapperswereld heeft het een grote transformatie ondergaan. 

Tegenwoordig hebben we veel opties qua merken en technieken, variërend van eenvoudige clip-in extensions tot extensions waarbij elke individuele haar met speciale apparatuur en producten wordt geplaatst voor de beste en meest natuurlijke resultaten. 

 Desondanks gebruiken onze klanten haarextensies vaak voor reguliere doeleinden, zoals extra volume, een kleuraccent, misschien een beetje extra lengte voor speciale gelegenheden. Het is altijd een speelse behandeling die goede verzorging thuis en in de dagelijkse schoonheidsroutine vereist.

Professionele verzorging van je haar

We houden van je haar

We zijn goed uitgerust met jarenlange haarkennis en staan klaar om jouw beste look te creëren met natuurlijke producten.

Alleen natuurlijke producten

Haar is onze passie en onze passie is te zien bij elke klant die vol zelfvertrouwen onze deuren uitloopt.

Professionele stylisten

Als je een look wilt maar niet weet hoe je die moet bereiken, kunnen we samen een plan voor je haar maken.

Look Feel  your best

© Copyright 2024