Eigenaar & Senior Stylist •

Louis Contreras. Ik ben geboren in San Cristobal, Venezuela, en ontdekte meer dan 25 jaar geleden mijn passie voor het kappersvak. Gedurende mijn carrière heb ik op verschillende plaatsen over de hele wereld gewerkt. Deze ervaringen hebben me uitgebreide kennis opgeleverd en me vertrouwd gemaakt met verschillende stijlen en culturen. 

 Gedurende de jaren heb ik veel scholing gehad over straightening, Braziliaanse keratinebehandelingen, permanenten, kleuren, knippen… omdat ik geloof dat we, gezien de snelle veranderingen in deze branche, voorop moeten lopen en mijn klanten het beste van mijn werk en aandacht moeten bieden. 

 Ik geef er de voorkeur aan om mijn klanten op afspraak te ontvangen en ook wat foto’s te bekijken, omdat dit me een duidelijk idee geeft van wat je zoekt. Het helpt me ook om een betere mening te geven over wat we met je haar kunnen doen, rekening houdend met je levensstijl, de kwaliteit van je haar en andere kleine details die mij helpen om de beste resultaten te behalen voor jouw gewenste kapsel.

Jaren ervaringen:
23
Favoriete techniek:

Knippen /kleuren / föhnen

Favoriete gereedschap:

Scharen / föhn 

Stagiair •

Ik ben Rianne Blaak, 16 jaar ik kom uit Kesteren en ik zit in leerjaar 1 van de kappersopleiding op mbo Amersfoort. Ik wil erg graag kapster worden omdat het sinds klein mijn droom is en ik hou van mensen blij zien bijvoorbeeld de reacties op het eind resultaat. Het begon allemaal met een pop met haar waar ik kapsels in ging maken natuurlijk dingen zoals vlechtjes;) later ging het steeds verder totdat ik klaar was met de middelbare en ik eindelijk kon beginnen met mijn grootste droom. Ik heb het erg naar me zin in de salon ik kan kleuren, föhnen en wassen. Het kappersvak is leuk omdat je mensen blij kan maken en dat vind ik heel leuk en mooi om te doen. Mijn hobby is kapsels maken ik probeer altijd van Pinterest maar als ik eenmaal bezig ben komt er iets heel anders uit dan op de foto staat en ik post dat bijvoorbeeld op instagram dat is wat ik doe naast mijn opleiding.

Jaren ervaringen:

Eerste jaar

Favoriete techniek:

Uitgroei , toner en diffiuser curls

Favoriete gereedschap:

Kwasten en fohn

sluit je aan bij onze brigade

ONZE ARTIESTEN ZIJN ROCKSTERREN. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Look Feel  your best

© Copyright 2024